måndag 27 april 2009

Äntligen vår!

Nu har då våren kommit med stormsteg. Kvällarna har ljusnat och fåglarna kvittrar på morgonen. Det är jättehärligt.
Helgen har varit kanonvarm och fullt upp har vi haft. På lördagen skulle vi ha varit på kursen men det hann vi inte med då det var annat inbokat vid samma tid så klart. Det känns inte alls bra för vi behöver verkligen gå på kursen.
Söndagen gick i eldens tecken, en väldig massa rutten gammal ved och annat brännbart blev till en stor brasa på gärdet som hölls igång hela dagen. Vi avslutade med korvgrillning och pinnbröd. Riktigt gott om katten själv får säga´t. Magna tycker det är så där med eld men hängde på för att få sig en korv. Äta bör man annars...
Just nu har Magna det lite sådär. Misstänker att hon är skendräktig vilket gör att humöret inte är på topp, inte ork och lust heller. Det är bara mys i soffan som gäller och gärna så nära som möjligt.
Men, nu är det en ny vecka och vi skall försöka få igång henne igen. Kanske inte bara henne, vi andra kan nog behöva en push också, om man bortser från herrarna i huset som vi förresten inte ser så mycket av just nu. De är oftast i garaget eller nå´n annans garage då det ju är tävlingsdags till helgen. Man får hoppas att bilarna håller och att allt klaffar denna gången!

Det vaar allt för denna gången och kom ihåg att blogga lugnt i vårvädret.

1 kommentar:

  1. Visst e det härligt med vår. Jag hoppas att jag får mer tid nästa vecka livet el ite körigt just nu. Tjíng Tjing // Malin o Turbo

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.