torsdag 16 juli 2009

Trevlig eftermiddag i Sjötorp

I tisdags åkte jag och barnen och Magna förstås till Sjötorp för att hälsa på. Det finns ju Shappisvalpar där och dem måste ju inspekteras så man vet vad som väntar ute i stora världen, man vet ju inte vad man stöter på dessa underbara skapelser. Ja Jonas är ju som bekant mest intresserad av de stora Leonbergarna som bor i samma hus men jag och Johanna ville ju se de små liven. Gud vad söta de är, mjuka och luktar valpis. Man blir sjuk och skulle kunna ta med minst en hem, men även denna gång stod vi emot och hade bara Magna med oss hem.
Tänk ändå hur det kan gå när man åker iväg på det viset. När vi kom hem hade barnen helt plötsligt en mormor. De adopterade Lisbeth i Sjötorp helt sonika. Lycka för alla. En extra morfar blev det också, han heter Thore. Johanna var som ett litet solsken för hon har alltid önskat sig en mormor. Ja och jag fick ju så att säga en mamma på köpet. Inte dåligt i min ålder.
Imorgon bär det av ner till Lerum, Johanna skall till sin kompis Malin och stanna över helgen. Det skall bli spännande att se om de kan komma överens i verkliga livet eller om de bara kan chatta via nätet.
Jag själv skall åka med Claes på folkrace på lördag, en stund i alla fall. Kanske lite hundträning på kvällen och lite på söndagen. Någon kanske känner sig manad att hänga på...
Tja det var allt för denna gång, vi hörs snart igen!

Blogga lugnt :)

1 kommentar:

  1. Kan förstå att valparna var hur söta som helst....em mormor jösses vad roligt ;)
    Ingen träning i helgen för vår del då vi ska på 40 årskalas i Dalarna
    tjing tjong // Malin

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.