onsdag 18 mars 2009

Tror våren är här...

Det var ett tag sedan vi skrev nu men det har varit lite runt omkring. Jag har haft en hel del att plugga men nu är det slut för ett tag.
Den här veckan var det tyvärr ingen kurs, vi träffas varannan vecka bara. Fast vi har ju tränat den gamla damen och jag. Magna går fortfarande snällt i koppel och lyssnar ihärdigt. Nja, så där i alla fall. Ögonkontakten är kanon och hon tycker det är kul när man ställer lite krav. Har börjat lite smått med klicker också. Det är faktiskt inte så svårt som det verkade. Magna fattar ganska snabbt hur hon skall göra för att det skall klicka och hon får en godis. Utan godis hade det nog inte funkat lika bra. Vi har börjat träna lite på tricket till sista kurstillfället, får se om det blir så bra som vi hoppas.
Resten av veckan som kommer har de lovat vårväder och det skall vi ta fasta på. Vi skall vara ute mycket och träna på det ena och det andra hade jag tänkt. Hoppas att våra hundkompisar hänger på den trenden så kan vi kanske träna tillsammans.

Blogga lugnt i vårvädret!

1 kommentar:

  1. Tack för idag det gjorde gott med de två inlämningarna han gjorde när ni stod bredvid det innebär ju att han faktsiskt kan ellre hur jag kanskse e nära nu att knäcka denna nöt som vi har stött och blött. Vi ses kanske ihelgen// Malin o Turbo

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.