torsdag 11 februari 2010

Uppdatering....

Tror det är dags för lite uppdatering. Det har inte hunnits med det sista då jag har kommit hem sent på dagarna och datorerna oftast varit upptagna. Men idag är jag ledig och ingen mer än Magna är hemma. Datorn var ledig så här sitter jag nu. Vad har då hänt sedan sist? Vet inte riktigt.
Jag har jobbat i Göteborg på en vårdcentral, åkt tidig morgon och kommit hem sent på kvällen. Stackars Magna har varit helt förtvivlad. Hon tycker ju som bekant inte om snön så det där med att gå ut har hon kanske inte saknat så mycket, men mys i soffan! Hon kan inte få nog av det, de här dagarna när jag har varit hemma så vill hon bara mysa i soffan. Hon tittar på en med de där stora mörkbruna ögonen och lägger huvudet på sned. Man kan inte annat än göra som hon ber om.
Har faktiskt skaffat mig en ny bil under den här tiden, Magna tyckte det var konstigt. Hoppa in i bilen var inga problem men hon upptäckte att hon inte satt i buren, hon hoppa ur bilen och var inte så noga med att hoppa tillbaka. Det här kommer hon få öva på. Det har ju varit så kallt och sena kvällar så vi har inte hunnit öva så mycket men det kommer.
Igår hade vi besök av Nikita med matte. Nikita har inga problem med snö och kyla inte. Hon far runt som en tok i snön och Magna har fullt sjå att få Nikita att hålla sig stilla och inte sjunka ner i den djupa snön. Säger man att det är dags att gå in så sitter Magna som ett frimärke på dörren, Nikita också men inte för att hon egentligen vill men där inne brukar det finnas mat eller ett saftigt märgben att tugga på. De är för sköna de där två damerna.
Ikväll skall vi ut på promenad, ja ni läste rätt. Vi skall ut med Turbomannen. En liten kort runda blir det eftersom Turbos matte har problem med ryggen just nu. Den här kylan kan få det mesta att göra ont. Hur som helst kommer det bli kul. Vi skall på föreläsning ihop fram i mars och det ser jag fram emot. Alltid kul att göra något ihop med kompisar.
Mm, det var allt för denna gången. Nu är det dags att gå ut en liten sväng i friska luften.
Blogga lugnt...//Anette
PS. Det kommer lite bilder frampå här, de har bara inte kommit in i datorn än.

1 kommentar:

  1. aha ny bil vad skoj sden får vi kolla in i kväll. Tack för blommorna blev jätteglad för dem.
    Fick oxå bekräftelse ang föreläsningen ska bli skoj. Ses ikväll. Malin

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.