söndag 29 november 2009

Så var det dags...

Det var ett tag sedan vi bloggade nu, igen. Det har varit fullt upp med än det ena än det andra. Men vet ni vad? Det börjar ta slut på måsten nu! Utbygget är helt färdigt, bortsett från att det inte har rätt färg än men det blir det till våren. Hallen är helt färdig och badrummet är nästan färdigt. Taket skall målas och badrumsmöbler skall in, sen är det klart! Tänka sig att det är klart innan jul, det kunde man inte tro för 1 månad sedan.

Det börjar gå mot sitt slut på min LIA nu också, bara 1 vecka kvar. Det skall bli rätt så skönt men nu börjar oron för att behöva gå tillbaka till det gamla jobbet komma. Det känns inte alls bra faktiskt. Hade varit så jä-a skönt att få jobba som sekreterare med en gång men det ser rätt mörkt ut just nu. Hur som helst är det bara några veckor kvar på skolan så jag håller tummarna för att någon behöver mig där ute. Hoppas ni gör det med.

Ikväll har jag varit i Uddevalla på bio med Johanna och Jonas tjej och en kompis till henne. Vi såg "New moon" den andra filmen i Twilight-serien. Den var bra men slutet är vi inte riktigt nöjda med. Undrar när film nr 3 kommer?

Ok, det var allt för denna gången så blogga lugnt så hörs vi igen. //Anette

1 kommentar:

  1. Allt kommer att ordna med tillräckligt mycket fixar sig allt. Du äger.....
    Ha det bäst // Malin

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.