måndag 5 april 2010

Hej!
Nu är påsken över, nästan iaf. Den har varit lugn och fin. Påskafton kom med kanonväder! Det var riktig vår i luften. Jag, Johanna, Linnea och Magna tog en långpromenad i det härliga vädret. Vi hittade tussilago i vägkanten!
Påskdagen var inte alls så fin. Det blev en långpromenad med Nikita och hennes matte i ösregn. Det är alltid ösregn eller snöstorm när vi promenarar ihop. Inget roligt alls, men vi kom ut iaf.
Veckan som gick var helt ok, jobbade bara mån-tors. Långhelg dessutom eftersom jag numer inte jobbar röda dagar. Inte helt fel.
Veckan som kommer har ungarna påsklov. Det innebär en hel del arbete iaf. Jonas skall tävla i helgen som kommer. Nu har säsongen startat. Bilen är startklar för en gångs skull långt i förväg. Kanske lite bättring på färgen bara annars är det lugnt. Claes skall inte tävla denna helgen men åker med som "mekchef". Kan behövas.
Hur som helst så går allt sin gilla gång. Hoppas på många promenader denna veckan för Magna mår så gott av det, jag med förstås som sitter still nästan hela dagarna.

Blogga lugnt //Anette

1 kommentar:

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.