måndag 12 april 2010

Våren är här!

Nu är det så skönt ute så det finns bara inte. Vad har hänt sedan sist. Jo en hel del faktiskt.
I onsdags fick Magna ny frisyr. Kort och fint skall det vara i år. Har finslipat lite hela tiden sedan dess. Vi började att bada först på söndagen. Ingen lätt uppgift men vad förvånad man kan bli. Hon stod så snällt i badkaret och riktigt njöt faktiskt. Öronen blev rena och fina till och med. Sedan blev det borstning några kvällar för att sedan bli onsdag med klippning. Magna tycker det är härligt när det inte fastnar saker i pälsen hela tiden.
Sedan kom helgen! Första tävlingen för Jonas i folk race, som senior. Snacka om nervpirr. Mamma hade det iaf. Jonas och Claes åkte före kl 6 på lördagmorgon med lastad bil. Jag, Johanna, Linnea, Magna och Sabina åkte inte förrän vid kl 7. Vara uppe alldeles lagom så vi slapp vänta så länge på att det skulle börja. Filmade som vanligt och får ju lov att säga att han körde väldigt bra pojken min. Bilen höll och kom med hem igen. Han gillar Sotenäsbanan. Nästa helg är det Trollhättan som gäller. Han är taggad som bara den.
Nu är det måndag och en ny vecka som började med strålande solsken. Vi tjejer har börjat promenera igen och det blev en långtur i skogen igår och en snabbis på landsvägen idag. Måste träna Magna på att gå ordentligt i kopplet. Hon har fått för sig att hon skall ha ner mig i diket hela tiden. Det är ju för fasen jätte blött där. Som sagt det blir bara en kortis då. När vi kom tillbaka så tränade vi lite på att sitta fot och att komma på inkallning. Funkade jättebra! Jag blir stolt som en tuppmamma när hon sköter sig. Måste träna mer nu så hon kan flera saker innan säsongen börjar på allvar. Hoppas att någon har lust att hänga på det hade varit jättekul.
Mm, det var nog allt för denna gången hörs snart igen. Blogga lugnt/ Anette

1 kommentar:

  1. Så hon har fått ny frilla minsann.. trollhättan i helgen, då kunde du ju inte följa med ut iaf hörru.....
    Våren är suverän bortsett från alla måsten.
    Ha det bäst// Malin

    SvaraRadera

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.