söndag 25 april 2010

Söndag

Så har det gått en vecka igen. Tiden den springer på som bara den. Enda fördelen nu är att det är ljust på morgonen och ljust en bra stund in på kvällen. Känns hur skönt som helst med tanke på att man stiger upp före tuppen och lägger sig alldeles för sent.
Den här veckan har det gått i ett. Det är alltid något som skall göras. Började med att slipa och måla hallmöbeln så den är vit och fin nu. Har fått en plats i den nya hallen och det blev hur bra som helst. Lite småplock kvar där så är det helt färdigt. Det är att börja som är det svåra sedan går det av sig självt kan man säga.
I tisdags gratulerade jag och familjen min storebror, kalas med hela högen. Goa mackor och god tårta. Det sitter fint det.
I torsdags bar det av ut till Tjörn direkt efter jobbet. Det var ganska trevligt att träffa lite folk utanför hemmet och jobbet.
Fredagen satt vi bara och myste i soffan jag och Johanna och Magna förstås. Såg en film och hade hur skönt som helst.
Lördag storhandling. Fattar inte hur det kan ta slut så fort här hemma. Jag gör inte annat än handlar mat. Börjar bli tråkigt faktiskt. Tur att Johanna var med så vi fick fnittra och kika runt lite. Blev kanske lite annat än mat vi fick med hem men kul hade vi. På kvällen blev det ansiktsmask, hårinpackning och film. En riktig tjejkväll alltså.
Idag har vi varit ute i trädgården och grejat lite. Landet vi fixade till blev bra men tomt! Nu måste vi skaffa nya blomster för det ser hur galet ut som helst.
Ja det får vi ta till veckan, nu är det dags att krypa till kojs. Blogga lugnt så hörs vi snart igen. //Anette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.