söndag 18 april 2010

Veckan som har gått har gått fort, i vanlig ordning. Magna har bara fått lite träning, jag skäms hur lite tid hon har fått. Vi har varit ute på små snabbisar för att träna koppelgång. Går väl sådär nu när alla lukter kommer fram ur jorden. Inne har det varit lite sökövningar och konster. Det går bättre, utan störningar och lukter. Hon tycker inte det är farligt att gå in i det nya badrummet heller trots badet sist, däremot så tror hon att hon har badat varje gång hon gått med in och jag har tvättat mitt hår. Vattnet har ju varit på och då blir man blöt, är hennes filosofi, så hon springer ut i hallen och "torkar" sig i heltäckningsmattan. Hon ser störtskön ut när hon gör det!

Igår (lördag) bar det av till Hedeäng i Trollhättan. Dags för tävling i folk race igen. Jonas tävlade, bilen var körklar och allt var frid och fröjd. Om man bortser från att han var nervös som bara den. Som tur var var det inte jätte många som var anmälda så de värsta var inte där. Han körde bra men det blev ingen placering som gjorde att han gick till final, han blev 5,5,4 så poängen räckte inte. Med tanke på att motorn är helt förbrukad och slö så gjorde han bra ifrån sig. Nu vill nog bilen dock inte tävla någon mer gång innan motorn är renoverad. Den har inte gått sönder men behöver sig en upprustning för nu är den som en trött gammal pensionär. Får se om han får det gjort innan tävlingen i Stenungsund annars blir det bara gubben som kör där.

Tja, det var väl denna veckans händelser. Jo det var en sak till. Jag fick frågan av en karl för ett litet tag sedan; Varför skaffar man sig hund eller katt och varför är det så speciellt?
Ja, varför är det så, tänkte jag. Jo det är för att när man kommer hem efter en dag på jobbet så finns de där och är jätteglada för att man kommer hem. Är man ledsen, glad, arg eller bara lite vissen så finns de där och är lika glada i dig som alltid. Aldrig att de skulle förebrå dig för att du inte har städat, diskat möjligtvis om du inte har mat till dem men inte annars.
Det är det som är det fina med en hund eller en katt, de finns där för dig när du behöver en vän som tycker om dig för den du är.

Blogga lugnt och har ni fler tankar om varför man har hund eller katt får ni gärna höra av er./Anette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla helgona var det ju...

Alla helgona var det ju...
Ett alster av Johanna.